Petrecere de 24 de ore!

Pentru că ultima oară când am dus noi la capăt un chef bun, acesta s-a continuat şi a doua zi, am decis că e cazul să lansăm o mică provocare. Vineri, 27 noiembrie, începând cu orele 19:00, dăm startul la petrecerea de 24 de ore, care va ţine, efectiv, până sâmbătă, 28 noiembrie, la orele 19:00. Ce se întâmplă după, e problema voastră. 😀

Dar noi ne pregătim pentru 24 de ore de muzică dată tare, pentru un meniu SPECIAL, pentru multă dănţuială şi tone de distracţie. Acoperim terasa cu totul, pentru a avea 24 de ore de întuneric, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji pentru potenţialele deranjamente provocate de soarele de a doua zi.

Pe lângă asta, punem la bătaie următoarele oferte imposibil de refuzat:

Pachetul Exclusiv (140 RON), compus dintr-o sticlă de Vodka Exclusiv şi două cutii de nectar Cappy la alegere din meniu, la care veţi primi automat încă o sticlă de Vodka Exclusiv, gratuit!

Orice Long Drink pe bază de vodka va costa 5 RON, aşa că veţi putea fi generoşi în ceea ce vă priveşte pe voi şi pe setea voastră de… distracţie. 😀

Şi nu în ultimul rând, avem un produs nou, de proporţii. Caipiroska la găleată, cu numai 80 lei. Echivalentul unei sticle de vodkă scăpărat peste lime-uri zdrobite cu zahăr brun şi muuuuultă gheaţă pisată, gata să vă răcorească gâturile încinse de la atâta distracţie.

Înarmaţi-vă cu multă voie bună şi cu şi mai multă energie, noi vă aşteptăm pentru fix 24 de ore de petrecăreală în stilul în care v-am obişnuit deja.

Vă aşteptăm vineri, începând cu orele 19:00, la Motozone Cafe (Bulevardul I.C. Brătianu nr. 138), pentru Party de 24 de Ore. Detalii aici, via messenger pe motozonecafe şi la nr. de telefon 0735697575.

Advertisements

~ by motozonecafe on November 25, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: