Vă vrem coca şi piţi style!

Sâmbătă, 14 noiembrie, începând cu orele 21:00, vă aşteptăm la Motozone Cafe pentru un party … diferit. Petrecerea de cocalari şi piţipoance, frate!

Da, frate, luaţi tot ce puteţi lua din şifonier şi îmbrăcaţi-vă cât mai prost posibil. Umflaţi-vă cu şmecherie şi şucărime, scoateţi sarmalele de pe bigudiuri şi încordaţi boticurile, în noaptea de 14 noiembrie vom aprecia insultele la adresa bunului simţ şi esteticii. Ba chiar premiem în alcool rimele cele mai haladite.

Curentul cocalarilor şi piţipoancelor a luat amploare, tot mai mulţi cad în prăpastia nimicniciei neuronale, nu vrem să tragem nici un semnal de alarmă, nu vrem să facem morală, în schimb vom râde în hohote şi vom face caterincă, frate. La greu!

Aveţi ştrampi mov? Curele cu semnul dolarului? Chiloţi Harmani şi telefoane cu Salut Pisi? Aveţi haur mult sau gablonţuri multe, grele şi kitschoase? Aveţi trening şi jlapi sau pantofi cu lac? Bluze mulate cu Emporio Armani, Dumitru şi Gică, Chanel şi rochii de la Roberto Cavalli? E greu să găseşti un mix bun? Vă spunem noi, nu e greu.

Aşa că luaţi-vă săndăluţele cu sclipici, pantofii cu lac, adidaşi Nike, lanţurile cu playboy, sutienele cu push up şi cârpele roz, mov, aurii şi galbene, abuzaţi de loţiunile autobronzante şi scoateţi-vă telefoanele şucare la interval. Pregătiţi-vă ştrampii şi blănurile, animal print-urile şi paietele multe şi aurii, argintii, pregătiţi-vă ciorapii plasă stil năvod, ceasurile haurite şi teancurile de 5 şi 10 roni de atârnat la chiloţi. Şi veniţi la Motozone Cafe, pe Bd. I.C. Brătianu nr. 138.

Dacă staţi prost cu inspiraţia, studiaţi site-urile de profil, respectiv pitzipoanca.org şi cocalari.com, de unde am şi cules câteva ilustraţii pentru a vă îndruma în tainele cocălărismului şi pitzipongelii absolute. Noi ne pregătim şi aparatele de fotografiat, amenajăm baia pentru poze secsi şi lustruim canapelele pentru pitzipoancele stilate şi de zdrenţe invidiate care îşi vor dori să fie imortalizate ca pentru revistă.

Alcool avem destul, atmosfera o facem ca întotdeauna, stilul îl avem, invidie găsim, valoarea ne-o facem pentru că suntem cocalari şi pitzipoance de top. Muzica o să fie tare, vom avea şi maşini pe care să ne fotografiem pentru haifaivurile noastre. Ce să mai, se anunţă un chef incendiar, de-a dreptul laser, frathe!

Vă vom instrui, pe scurt, cu cele necesare pentru a fi coca şi pitzi de top. Să vorbim pe scurt de ţinută, mai întâi.

În cazul cocalarilor, sunt esenţiale următoarele:

– blugi prespălaţi

– pantaloni de trening

– maieuri mulate

– cămăşi bine brand-uite, dacă nu, scoateţi la imprimantă o siglă Armani şi o lipiţi cu Picătura. Funcţionează.

– geci lucioase, sacouri cu animal print

– la nivel de accesorii, un cocalar poartă musai: lanţuri de haur, ochelari de muscă cu sigla mare pe lateral, ceasuri şi ghiuluri, curele cu catarame de neam prost, adidaşi de firmă, pantofi cu bot alungit, lăcuiţi sau cu animal print, pistoale de jucărie, cuţite de bucătărie sau săbii ninja. Pentru siguranţa voastră şi mai ales a noastră, vă invităm să apelaţi la accesoriile care nu sunt tăioase, ascuţite sau contondente. Avem o sabie de lemn cu care vă puteţi fotografia pe rând, dacă vă arde aşa tare cocălărismul. 😀

În ceea ce priveşte piţipoancele, ţinuta oferă multe posibilităţi.

– ştrampi în culori stridente

– ciorapi pe bandă musai prinşi mai jos decât fusta

– curele ridicol de late cu catarame cât o căpăţână de vacă

– colanţi, latex, piele, dantelă, catifea, mătase sau şifon, orice merge

– nuanţele cele mai des întâlnite – negru cu auriu, auriu, mov, argintiu, roz, galben, portocaliu, nuanţele cele mai ţipătoare din paleta RGB şi CMYK, dacă insistaţi un pic

– sutienele cu push up neapărat la vedere, bluzele transparente, paietele aurii şi argintii

– chiloţii să fie tanga, roşii sau albi, musai deasupra blugilor mult prea mulaţi

– blugii să aibă nuanţe deschise, prespălaţi, jerpeliţi, tăiaţi; ştrampii şi colanţii dau cel mai bine dacă sunt găuriţi şoricel-flămând style

– genţi Louis Vuitton, preferabil imitaţii ieftine din piaţă

– ochelari de muscă, mari, cu sigla la vedere

– cercei covrig de haur, brăţări multe, inele şi lanţuri multe, preferabil de haur

– telefoane lucioase; dacă aveţi telefoane naşpa,trageţi-le un sticker cu Salut Pisi sau cu una din firmele voastre preferate

– dacă optaţi pentru rochii aveţi trei opţiuni: scurte rău şi lucioase, croite şui sau pe corpul greşit; lungi şi din muşama sau orice material strident şi lucios, preferabil cu volane şi decupaje la sâni, noadă şi abdomen; rochii cu model animal print

– MULT ANIMAL PRINT! Dacă aveţi haine cu animal print pe care nu le mai purtaţi de pe la începutul anilo ’90, acum e cazul să le scoateţi de la naftalină. Serios!

– în ceea ce priveşte machiajul, evident mult tuş negru, creion contur negru, rujuri stridente şi kilograme de gloss, sclipici şi eventual steluţe şi multe Swarovski. Şi boticul musai încordat!

În ceea ce priveşte postura, preferăm crăcăneala, poziţiile de căcăstoare, muşchii încordaţi, ochelarii pe nas şi boticurile încordate. Lumea trebuie să ne vadă aşa cum vom fi în noaptea de 14 noiembrie: STILATZI, SHUKARI, HALLADITZI, VALOROSHI, INVIDIATZI, TALENTATZI, să moară lumea de noi.

Nu uitaţi, facem poze la greu, deci antrenaţi-vă de pe acum. 😀

Aşadar, sâmbătă, 14 noiembrie 2009, orele 21:00. Locaţia: Motozone Cafe and Lounge (Bd. I.C. Brătianu nr. 138). Pentru mai multe detalii, urmăriţi blogul, daţi-ne un buzz şi un “pup dulce besk mult la u” pe id-ul de messenger motozonecafe, lăsaţi-ne comm-uri cu sclipici pe pagina de haifaiv ori sunaţi la 0735697575. Oricum ar fi, ne vedem sâmbătă la Motozone, pentru Cheful de Cocalari şi Pitzipoance.

Nu uitaţi de versuri. (gen “fata unikta talentata shy de zdrentze invidiata”, “am talent shy shukarime, nu te pune fah cu mine”, “gigi talent pune lumea la curent cu styl shy elegantza”, “sunt o printzesa shukarita hai fa pasi si gura mica” şi altele din acelaşi stil literar) 😀

Advertisements

~ by motozonecafe on November 10, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: