Un Halloween de neuitat.

Trebuie să precizăm în primul rând că nu doar prezenţa voastră în număr mare ne-a surprins, ci şi eforturile depuse de voi pentru a vă costuma şi machia în spiritul Halloween-ului. Dorim să vă mulţumim pentru mai multe: pentru prezenţă, pentru spirit, pentru cheful de petrecăreală şi pentru lipsa de inhibiţii de care aţi dat dovadă. Aşa se face frate! 😀

Am gonit spiritele rele în noaptea Halloween, s-au confuzat atât de tare de  costumele noastre încât nu au ştiut pe unde s-o ia mai întâi. Cred că cel mai tare s-au confuzat de trioul nostru de balerine, care au fost, de departe, atracţia serii, alături de Mirele şi Mireasa Groazei, groaza constând în perdeaua mamei folosită pe post de voal – deh, în criză de timp apelezi la soluţii extreme.

 

Am avut ofiţeri de marină morţi, eleve obraznice şi vii, eleve obraznice şi moarte, emo morţi, balerine, măşti de carnaval, piraţi, clovni, travestiţi, îngeraşi, am avut tot soiul de costume şi prezenţe vibrante în noaptea de Halloween. A curs cu Bloody Mary şi shoturi însângerate, shoturi otrăvite şi long drinks, iar când noaptea s-a adâncit în umbra petrecărelii, au ieşit la iveală degetele de vrăjitoare, ochii de şopârlă şi plăcinta delicioasă de dovleac. Cele mai haioase costumaţii au fost premiate pe măsură iar petrecerea a ţinut până pe la cinci dimineaţa, când s-a lăsat un pui de ceaţă şi un pui şi mai mare de frig.

Dar pentru că cuvintele sunt uneori de prisos, vă lăsăm cu imagini convingătoare, care valorează cât un milion de cuvinte. Degeaba vă povestim, dacă nu vă şi arătăm. 😀

Şi vă anunţăm, cu ocazia asta, că ne pregătim cu drag şi spor pentru încă o petrecere monumentală, Petrecerea de Cocalari şi Piţipoance. Acum e ocazia să scoateţi de la naftalină ţoalele alea de extra-prost gust, să faceţi combinaţiile ce-au spart cândva oglindă şi au făcut vâlvă pe site-urile “de specialitate” şi să vă pregătiţi versurile cocălăristice, autodescrierile piţipongice şi replicile răsuflate de agăţat. Vor fi binevenite la noi, coca-style! 😀 (detalii în curând, acum îl pândim pe Bahoy să-i studiem stilul ver$$at).

Advertisements

~ by motozonecafe on November 6, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: