Ne pregătim de un Halloween de neuitat.

33972

 

Într-adevăr, ne-am pregătit măturile pentru sezonul acesta. Felinarele din dovleac mai au un pic şi ies de pe porţile fabricii drăceşti de felinare. Căutăm deja usturoi suficient de puternic pentru a gâdila nările reci ale vampirilor.

 

Deja coasem la costume, ne montăm pălăriile, sudăm la aripi şi la coarnele de draci. Ne tragem ştrampii verzi şi şoşonii cu capete de mort. Ne pictăm feţele şi ne scoatem şi furcile la înaintare.

 

Acum picurăm sângele pentru shoturile însângerate, preparăm Albastrul de Salem pentru shoturile otrăvite, râşnim de zor la ingredientele picante pentru un Bloody Mary a la carte.

 

Am vânat şi vrăjitoare, prelucrăm acum delicioasele degete de vrăjitoare. Mestecăm în punch-ul cu ochi de şopârlă şi adăugăm ingredientele secrete pentru ca fiecare polonic de punch să fie o experienţă de neuitat. Pregătim chiar şi capodopera de sezon, superplăcinta de dovleac care alină mahmureala de a doua zi dinainte să se fi instaurat şi alungă spiritele rele, pentru ca noi să ne petrecărim toată noaptea în acelaşi stil cu care v-am obişnuit până acum!

 

Vă recomandăm să consideraţi costumaţia ca fiind obligatorie, dacă aveţi de gând să ne călcaţi pragul. De nu, vă vom machia noi. Nu de alta, dar în noaptea de 31 octombrie, când toate spiritele nopţii se adună să planeze asupra minunatei noastre cafenele de pe Bd. I.C. Brătianu 138, ne petrecem drăceşte până alungăm spiritele rele. Şi pentru a face asta, trebuie să fim costumaţi, să încurcăm demonii…

 

Aşadar, vă aşteptăm cu mic cu mare, cu costumaţie şi/sau machiajul aferent, în data de 31 octombrie 2009, începând cu orele 20:00, la Motozone Cafe & Lounge, pentru un Halloween de neuitat! Şi nu uitaţi parola magică: “Trick or Treat!”…

Advertisements

~ by motozonecafe on October 27, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: