Hello world!

Hello world! Aşa începe orice blog aici, când te înregistrezi. Păi, atunci salutare lume!

Probabil vă întrebaţi cum naiba am ajuns noi şi pe internet. Noi, adică Motozone Cafe. Adică locul în care voi vă regăsiţi, vă relaxaţi şi vă bucuraţi de o cafea bună şi o băutură răcoritoare (la propriu, frigiderele noastre chiar ştiu să răcească). Păi ne-am gândit că e cazul să ne deschidem mai mult către voi. Să vă ţinem la curent cu evenimentele noastre, să vă povestim despre cine suntem noi, ce facem şi ce vrem să realizăm în viitor, alături de voi.

Motozone Cafe & Lounge este localul în care orice motociclist se va simţi ca acasă, şi când spunem “acasă”, nu o spunem în sensul de “Iar te-ai dat cu motocicleta, inconştientule?!” sau de “Mai bine laşi casca aia în cui şi iei maşina, şi dacă tot iei maşina, ia-mi şi două kile de roşii de la piaţă”. Nu, pentru noi “acasă” înseamnă locul în care te simţi la fel de bine ca atunci când eşti în şa, când vântul trece pe lângă tine, când îţi pui rucsacul în spate şi decizi să dai o tură pe undeva. Este localul în care ştii că eşti primit oricând şi oricum, şi transpirat după o tură prin traficul din oraş, şi înămolit până în dinţi după o tură de offroad.

Ce punem noi la bătaie? Canapele comode, o cafea irezistibilă, o ciocolată absolut delicioasă, milkshake-uri de mare angajament, ice tea-uri puternic aromate, infuzii de ceai naturale şi multe alte licori binefăcătoare. Mai punem la bătaie un televizor maaaaaaaare la care putem urmări împreună cursele de motociclism, meciurile de fotbal sau filmele bune, ca între prieteni, mai aruncăm eventual un popcorn şi-o sămânţă şi gata, am pus-o de seri de neuitat la Motozone Cafe. Ah, şi să nu uităm de Playstation-ul la care vă puteţi juca, voi, cei împătimiţi. 😀

Ocazional la început iar mai nou, din ce în ce mai des, o mai punem de petreceri mai mult sau mai puţin tematice. De la petrecerea de deschidere la seara petrecută alături de Nicu Covaci şi până la petrecerile cu DJ şi muzică electrizantă, Motozone Cafe & Lounge şi-a propus să vă aducă tot mai des acolo, pe Bulevardul I.C. Brătianu nr. 138, chiar între magazinul şi service-ul Motozone.

Rămâneţi pe frecvenţă, vă pregătim articole bune de digerat la o cafea Goppion, vă pregătim evenimente pe care ar fi o crimă să le rataţi şi seri speciale, între prieteni, la Motozone Cafe & Lounge. Suntem la început şi ne-am înarmat cu multă răbdare şi cu şi mai multă ambiţie, pentru că meritaţi un loc cu adevărat special. 😉

A glimpse.

Advertisements

~ by motozonecafe on October 13, 2009.

One Response to “Hello world!”

  1. tru…ciocolata este intr-adevar DELICIOASA!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: